Taidetasku

Marja Ryynänen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Info

Info

 

ATELJEE TAIDETASKU 

 

 Kirkkotie 61 B , 12400 TERVAKOSKI

 

 p. 0449906480

 

Otan vastaan tilaustöitä....  Muotokuvat, maisemat, asetelmat ja ym. haluamanne aihepiirit toteutan toiveittenne mukaan.  ! 

 TULE TEKEMÄÄN LÖYTÖJÄ; ATELJEESSA PALJON ERILAISIA MAALAUKSIA, PIKKU-TAULUJA, AKVARELLEJA, AKVARELLIKORTTEJA JA EDULLISESTI!

Kolilla maalauksiani on näytteillä ja myytävänä Matkailutila Paimentuvalla.

Kuvagalleriassa on töitäni,suurin osa myytyjä, siitä näkee aihepiiriäni, mitä olen maalaillut....viimeisestä kuvasta voi tunnistaa itse taiteilijan... no se onkin valokuva ....

....Marja Ryynänen....

 

TAIDETASKU Kolilla 1999-2008

Taidetasku on taidemaalari Marja T. Ryynäsen ateljee, galleria ja taidemyymälä, jossa on esillä taiteilijan omaa tuotantoa. Näyttely on koko ajan vaihtuva, eri tyylisuuntauksia edustava ja tuore katsaus Koli-aiheisista öljyvärimaalauksista ja akvarelleista. Luontokuvaelmat ja maalaismaisemat idyllisinä lehmä- ja latoaiheineen löytyvät myös valikoimista. Taulun koot vaihtelevat miniatyyreistä jättikokoisiin seinämaalausiin.

Tilaustöinä taiteilijan mieleisimpiä ovat muotokuvat, lapsi- ja henkilökuvat sekä lemmikkieläinten näköiskuvat.

Asiakkaat haluavat myös tauluja rakkaimmista paikoistaan esim. kotipihastaan tai -kylästään, jotka yleensä taiteilija käy maalaamassa paikan päällä.

Marja T. Ryynänen on syntynyt Kolilla ja pienestä pitäen hän on maalannut ja piirtänyt Kolin maisemia ja ihmisiä. Opiskeltuaan artesaaniksi ja somistajaksi hän on asunut eri paikkakunnilla ja työskennellyt kaupallisella alalla. Yrittäjänä artesaanina vaatetus- ja sisustusalalla oli haastavaa, mutta harrastus öljyvärimaalaus vei yhä enemmän ja enemmän lumoihinsa, joten hän alkoi opiskella maalaamista eri opettajien johdolla erilaisilla kursseilla. 90-luvun alussa olivat ensinmäiset taidenäyttelyt Haminan taideseuran kanssa. Vuonna 1995 perustettu Taidetasku sai alkunsa Vehkalahdella. Silloin Marja oli nimeltään Niukkanen.

Aluksi ateljeen liiketoimintaan kuului myös vaatesuunnittelu ja pukuompelu, käsinmaalatut tekstiilit sekä sisustussuunnittelu ja -palvelu taiteen teon ohella.

Oltuaan 15 vuotta maailmalla hän palasi takaisin Kolille vuonna 1998 ja Taidetasku avattiin kylällä vuonna 1999.

Koli tunnettuna matkailupaikkana vaikutti tietenkin tuotevalikoimiin; maisema-aiheiset käsinmaalatut t-paidat, tyynyliinat ym. kodintekstiilit olivat aluksi taiteilijan arkipäivää. Matkamuistoiksi syntyivät miniatyyri Koli-taulut kuin käsinmaalatut kortitkin. Koli on ollut taiteilijalle ennen kaikkea rakas synnyinseutu, joka on ollut paluun syynä ja innoittajana intohimoisena maalaamisen kohteena.